Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση προς το Κ.Ε.Κ. Ι.Μ.Ο.Α. της ΔΗ.Κ.Ε.Α. σχετικά με την υλοποίηση προγραμμάτων voucher στο δήμο Αμυνταίου.

Αναφορικά με την από 11-10-2014 και ώρα καταχώρισης 09.50 μ.μ. απάντηση του Κ.Ε.Κ. Ι.Μ.Ο.Α. προς την από 10-10-2014 ανακοίνωση της ΔΗ.Κ.Ε.Α., σχετικά με τη γνωστοποίηση από μέρους της
τελευταίας στους επιτυχόντες και επιλαχόντες των προγραμμάτων voucher της δυνατότητας υλοποίησής τους εντός του Δήμου Αμυνταίου δια της πιστοποιημένης δομής της, θα πρέπει να διευκρινιστούν και να κατασταθούν σαφή τα εξής:
    Η δομή Κ.Ε.Κ - Κε.Δι.Βι.Μ. 2 – της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και σε αντίθεση με τη δομή του Κ.Ε.Κ. Ι.Μ.Ο.Α. αποτελεί έως και σήμερα τον μοναδικό πιστοποιημένο φορέα Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο στη γεωγραφική περιφέρεια του Δήμου Αμυνταίου ( Εγκαταστάσεις ΕΠΑΛ, Νέες Εργατικές Κατοικίες Αμυνταίου ) και αυτό άλλωστε είχε σκοπό να θέσει σε γνώση των ενδιαφερομένων νέων του Δήμου μας η ίδια, με τη δημοσίευση της παραπάνω σχετικής ανακοίνωσής της.
    Κατόπιν καταχωρίσεως της ανωτέρω πληροφόρησης-ενημέρωσης της ΔΗ.Κ.Ε.Α. προς τους νέους επιτυχόντες-επιλαχόντες των προγραμμάτων voucher για το Δήμο Αμυνταίου, η Δημοτική Επιχείρηση έγινε δέκτης μίας άνευ λόγου και αιτίας επιθετικής συμπεριφοράς του Κ.Ε.Κ. Ι.Μ.Ο.Α. προς αυτήν, με το κυρίως περιεχόμενο της ανακοίνωσής του να αναλώνεται στην ατυχή διαπίστωση πως το συγκεκριμένο Κ.Ε.Κ. κατέστη « θύμα » δήθεν παραπλανητικής διαφήμισης και αθέμιτου ανταγωνισμού.
    Με την αδικαιολόγητη αναφορά του σε ανάλυση και ανάλωση δεδομένων τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρουν τους νέους ωφελούμενους των προγραμμάτων και δίχως την επίκληση συγκεκριμένων νομικών διατάξεων, το Κ.Ε.Κ. Ι.Μ.Ο.Α. λαμβάνοντας τη μορφή Δικαστικής Αρχής καταλήγει στη διαπίστωση πως η ΔΗ.Κ.Ε.Α. ψεύδεται, παραπλανεί και ανταγωνίζεται άλλο πιστοποιημένο πάροχο προγραμμάτων voucher και ως εκ τούτου θα πρέπει να επανορθώσει την όποια βλάβη του, προβαίνοντας στην αποκάλυψη της αλήθειας και στη δημόσια συγνώμη από τους νέους του Δήμου Αμυνταίου!
    Η ΔΗ.Κ.Ε.Α., προς απάντηση των ανωτέρω, υπενθυμίζει στο Κ.Ε.Κ. Ι.Μ.Ο.Α. πως στην από 10-10-2014 ανακοίνωσή της και κρίνοντας ότι προφανώς και δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης επισήμανσης σε κάθε παράγραφό της πως με τρόπο πλέον σαφή υπογραμμίστηκε, άλλωστε τούτο ανεγράφη εντός παρένθεσης, η πιστοποίησή της υπό τον κωδικό Επιπέδου Δύο και δη ως της μοναδικής πιστοποιημένης δομής του Επιπέδου αυτού εντός του Δήμου Αμυνταίου. Η ΔΗ.Κ.Ε.Α. ουδέποτε αμφισβήτησε την ιδιότητα του Κ.Ε.Κ. Ι.Μ.Ο.Α. ως πιστοποιημένου παρόχου κατάρτισης Επιπέδου Ένα στο Δήμο Αμυνταίου, επιπρόσθετα δε, αποδεχόμενη τελικά την παρότρυνση του νομίμου εκπροσώπου του και δίχως την επίδειξη όποιας κακοήθειας, προέβη σε έλεγχο της προτεινόμενης από τον ίδιο διευθύνσεως ιστοσελίδας και πείσθηκε πως όντως περιλαμβάνεται το υποκατάστημα του Κ.Ε.Κ. Ι.Μ.Ο.Α. - Κε.Δι.Βι.Μ. 1 - στο Αμύνταιο Φλώρινας, όπως άλλωστε πείσθηκε κατόπιν αναζήτησης στις επιλογές της ιστοσελίδας http://www.eoppep.gr/index.php/el/search-for/learning-institutions/kek πως η Δομή Κ.Ε.Κ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α. είναι η μοναδική πιστοποιημένη ως πάροχος κατάρτισης Επιπέδου Δύο σε όλο το Δήμο Αμυνταίου.
    Κατόπιν των ανωτέρω το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α. δια του Προέδρου του αφήνει στην κρίση των νέων επιτυχόντων-επιλαχόντων ωφελούμενων των προγραμμάτων voucher τις απαραίτητες διευκρινίσεις στις οποίες όφειλε να προβεί με αφορμή το από 11-10-2014 απολύτως ανυπόστατο δημοσίευμα του Κ.Ε.Κ. Ι.Μ.Ο.Α. υπογραμμίζοντας πως σε όλα τα προγράμματα και ανεξάρτητα εάν η αίτηση συμμετοχής σε αυτά έχει υποβληθεί από μόνο τον ωφελούμενο ή με τη βοήθεια παρόχου κατάρτισης, την τελική επιλογή και ευθύνη του Κ.Ε.Κ. με το οποίο θα συνεργαστεί, την έχει ο ίδιος ο ωφελούμενος.
    Αναφορικά δε με τα όσα εμπεριέχονται στο από 11-10-2014 δημοσίευμα του Κ.Ε.Κ. Ι.Μ.Ο.Α. και ιδίως την αυθαίρετη και λανθασμένη κρίση του υπογράφοντος νομίμου εκπροσώπου του περί των εννοιών αθέμιτου ανταγωνιμού και παραπλανητικής διαφήμισης, η Διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Α. αποδοκιμάζει το σύνολό τους ως τουλάχιστον κατακριτέα και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.





Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Ιωάννου
    















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.