Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η Γιορτή του π στη Φλώρινα - Βράβευση μαθητών/μαθητριών

Το Σαββάτο 14 Μαρτίου 2015 στις 5.30 μμ στο ξενοδοχείο «Φαίδων» στην πόλη της Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την Παγκόσμια μέρα του π.
 Στην γιορτή παρουσιάστηκαν εικαστικές δημιουργίες, παρουσιάσειςPowerPoint και βιντεάκια διάφορων μαθητών και μαθητριών από σχολεία του νομού που αφορούσαν το π. Η μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου ΦλώριναςΚελεκίδου Ελευθερία παρουσίασε το blog που δημιούργησε με αφορμή το π, το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον:  www.ilovepi31415.blogspot.com

Επίσης οι συναδέλφισες Ναούμ Κλεονίκη (3ο ΓΕΛ Φλώρινας) και Γρομπανοπούλου Πόπη (Γυμνάσιο Αμυνταίου) παρουσίασαν το πως γιόρτασαν την ημέρα του π στα σχολεία τους. Προσκαλεσμένος ομιλητής ήταν και ο κ. Κ. Νικολαντωνάκης Λέκτορας του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, ο οποίος δυστυχώς λόγω ανωτέρας βίας, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Παρόλα αυτά, μας έστειλε την ομιλία του σχετικά με την ιστορία του π, την οποία παρουσία σε ο αντιπρόεδρος του παραρτήματος κ.Α. Κουρεμπανάς.

Στα πλαίσια της γιορτής βραβεύτηκαν επίσης και οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γυμνασίων – Λυκείων του νομού, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς «ΘΑΛΗ» και  «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Στην ίδια τελετή βραβεύτηκαν και οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α Γυμνασίου που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς «Υπατία» και «Καραθεοδωρή» που διοργάνωσε το παράρτημα Ημαθίας. 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν, εκτός από πλήθος μαθητών, γονέων και συναδέλφων, και ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Αβραάμ.-










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.