Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Βραδιά ποίησης στο Αμύνταιο

Βίντεο
Οι  λάτρεις της ποίησης και όχι μόνο, είχαν την ευκαιρία  να απολαύσουν μια υπέροχη ποιητική βραδιά χθες, 21 Μαρτίου 2015, στη αίθουσα της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας ποίησης.

Απαγγέλθηκαν ποιήματα αφιερωμένα  στη γυναίκα, ο σύλλογος Γυναικών Λεβαίας παρουσίασε ένα εύθυμο μονόπρακτο και η ορχήστρα του Περιφερειακού Ωδείου Φλώρινας παρουσίασε ένα έντεχνο μουσικό πρόγραμμα.  Παράλληλα λειτούργησε έκθεση με έργα φοιτητών της Σχολής καλών Τεχνών Φλώρινας.
Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε έντονα συναισθηματικά, όταν η κ. Ρούλα Χατζηκωνσταντίνου απήγγειλε  ποίημα αφιερωμένο στη μνήμη της αδικοχαμένης γνωστής Αμυνταιώτισας και δραστήριου μέλους της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου Φρόσως Χατζηιωάννου.
 Η εκδήλωση  οργανώθηκε από την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου σε συνεργασία με το περιφερειακό ωδείο Φλώρινας – παράρτημα Αμυνταίου, το 3ο Εικαστικό Εργαστήρι Ζωγραφικής & το εργαστήριο πολυμέσων ΤΕΕΤ/ΣΚΤ Φλώρινας, σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Φλώρινας και την ΔΗ.Κ.Ε.Α..

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε εκτεταμένα στιγμιότυπα από τη χθεσινή εκδήλωση.-







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.