Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Μετεγκατάσταση της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων δήμου Αμυνταίου

O δήμαρχος Αμυνταίου Κος Θεοδωριδης Κωνσταντίνος παρευρέθηκε στην λαϊκή συνέλευση της τοπικής κοινότητας Αναργύρων την 13 Απρ 2015 , στο τοπικό πνευματικό κέντρο, που είχε μοναδικό θέμα την «Μετεγκατάσταση της τοπικής κοινότητας Αναργύρων».

            Στην συνέλευση επίσης παρευρέθησαν οι: περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κος Καρυπίδης Θεόδ., οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Φλώρινας κος Σέλτσας Κων/νος και Κοζάνης Δημητριάδης Δημήτριος (Μίμης), ο αντιπερειφεριάρχης Φλώρινας κος Μπίρος Στέφανος, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο δήμαρχος Πτολεμαΐδας κος Ζαμανίδης Σάββας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αμυνταίου καθώς και πλήθος κόσμου.
            Κατά την εξέλιξη της συνέλευσης ακούστηκαν οι απόψεις των φορέων και εκφράστηκαν οι ανησυχίες και οι θέσεις των κατοίκων.
            Ο δήμαρχος Αμυνταίου κος Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος δήλωσε απερίφραστα πως επιθυμεί και προτείνει η μετεγκατάσταση της κοινότητας να πραγματοποιηθεί σε περιοχή των διοικητικών ορίων του δήμου Αμυνταίου και σε μέρος όπου θα επιλέξουν οι κάτοικοι των Αναργύρων,  από ένα σύνολο χώρων που θα προτείνει ο δήμος . Επίσης όμως δήλωσε πως θα στηρίξει την όποια απόφαση πάρουν οι κάτοικοι των Αναργύρων, έστω και εάν είναι αντίθετη από αυτή του δήμου Αμυνταίου.
            Στη συνέχεια της συνέλευσης ο δήμαρχος Αμυνταίου προσεκάλεσε τα μέλη της επιτροπής σε κατ΄ιδίαν συνάντηση, στις 15 Απρ 2015 στο δήμο Αμυνταίου.

            Στην παραπάνω συνάντηση προτάθηκαν θέσεις όπου θα μπορούσε να μετεγκατασταθεί η κοινότητα των Αναργύρων και τις οποίες η επιτροπή θα παρουσιάσει στη συνέχεια στους κατοίκους των Αναργύρων , με την επιπλέον δυνατότητα της επιτόπιας επίσκεψής τους, με μέριμνα του δήμου, προκειμένου να αποκτήσουν σφαιρικότερη άποψη. -                                                                                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.