Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Νέες μεταγραφές από την Θύελλα Φιλώτα

Συνεχίστηκαν αυτές τις ημέρες οι μεταγραφές για την ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου, αποκτήθηκαν 3 νεαροί ποδοσφαιριστές, πρόκειται για τους:

1) Γεωργόπουλο Αθανάσιο που αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Φλώρινας και πρόκειται κατά κοινή ομολογία για το μεγαλύτερο ταλέντο στην Φλώρινα στην ηλικία του.

2) Λεζάκη Κων/νο επίσης από τον ΠΑΣ Φλώρινας που έπαιξε και στην ομάδα της Ανάβυσσου.

3) Αθανασιάδη Σάββα που ήρθε από την Κ17 του ΑΡΗ Θεσ/νίκης συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξε ο Στεργιάκης Αντώνης και ακολουθούν και άλλοι παίκτες απ τα τμήματα υποδομών του ΑΡΗ.

Το Δ.Σ της ομάδας συνεχίζει αδιάκοπα την προσπάθεια ενίσχυσης και πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις για τους φιλάθλους μας. Ο πρόεδρος Γκιαουράκης Αναστάσιος και ολόκληρο το Δ.Σ ευχαριστούν το Δ.Σ του ΠΑΣ Φλώρινας για την άριστη συνεργασία τους και για την απεριόριστη εμπιστοσύνη τους προς τον σύλλογό μας.

Επίσης με λύπη μάθαμε για την απόφαση των Ηλία και Γιώργου Βίτκα για το σταμάτημα της έκδοσης της μοναδικής αθλητικής εφημερίδας του νομού μας, επί 14 χρόνια μας είχε γίνει μια απαραίτητη συνήθεια και υπήρχε πλήρης ενημέρωση για όλα τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, η βοήθειά τους στην προβολή της ομάδας μας ειδικά στην περυσινή μεγαλειώδη μας πορεία στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ήταν τεράστια. Ελπίζουμε η απόφασή τους να μην είναι οριστική γιατί οι Τετάρτες μας δεν θα είναι πια ίδιες χωρίς τις ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΦΛΏΡΙΝΑΣ.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.